2008. nov. 11.

Helyszínek II.rész

A Tordasi Csárda, na, ez már az az igazi gerendavázas lakodalmas sátor, egy nagyobbacska mesterséges tó partján. A helyi adottságok, a környezet a mulatós, bulizós lakodalomnak kedvez. A kis völgyben bátran lehet hangoskodni nem zavar senkit.

A horgásztóban kis szigetet, félszigetet alakítottak ki. Mivel a fővároshoz közel van, kedvelt kiránduló hely lehet annak aki szeret horgászni, sétálni, kedveli az állatokat, vagy csak egy jót ebédelne. A szigetek kibérelhetőek, lehet partizni, szalonnát sütni stb...

A szertartás pavilon is a szigeten áll, 40m hosszú fa híd vezet át. Na, ezen aztán lehet vonulni szépen.A sátor berendezésének sajátos alapjai azok a hatalmas asztalok melyek külön ide lettek készíttetve.
Az általános mérettől jóval eltérő 140cm-es szélességűek.

Ez dekorációs szempontból paradicsomi állapot :) elférnek a vacsora többszemélyes sültestálai is, és végre egy hely ahol dekorálhatunk gazdagon.
De ez nem csak feltételes mód, hanem egyenesen kötelezettség is ! merthogy ilyen szélességű táblákon a kicsi dísz semmit mondó, nem látványos.


A székek formája és anyaga miatt speciálisan rájuk szabott székhuzatokkal dolgozunk. A varrónőnk alaposan megdolgozott a szabásmintáért, örök hála érte! Így olyan székhuzattal rendelkezünk ami nem átlátszó, ez fontos a tiszta fekete székek esetében, nem csúszkál le és nem gyűrődik. Mintha rá lenne szabva?! :) hát rá van szabva


A gerendák takarásával, díszítésével, és a főasztal hátterének megépítésével némileg csökkenthető a sátor filing, de azért ez akkor is egy sátor.

A hideg elleni hősugárzók itt is rendelkezésre állnak, és kiemelten figyelnek a bogarak, pókok permetezésére a fehér sátor falán.
Meleg estéken felhajtják az oldalfalakat és a vízparti hűs levegő kellemesen felfrissíti a táncolókat.

Rita

Nincsenek megjegyzések: