2008. nov. 12.

2008 esküvői dekorációk - hogyvót?

És eljött a konklúzió ideje.
Tavaly azt a fő célt tűztük saját életünk megkönnyítése, a szétforgácsolódás elkerülése végett, hogy lehetőleg minél több komplett megbízást vállaljunk.

Elmondom ez kinek miért jó.


  • Neked, mert csak egy szolgáltatóval kell kapcsolatot tartanod. Ez még így jelentős számú telefonhívással, e-mail váltással és személyes találkozással jár. Nincs többszörös kiszállási költség, és a szolgáltatók közti lavírozás, hogy ki mit visz, hogy ki hányra ér oda, de ha az egyik késik akkor az felborítja a többiek napirendjét stb.. Így abszolút biztos lehetsz benne, hogy bár pl. a bordó az egy szín de az esküvődön annak nem millió árnyalata fog megsokkolni, mikor belépsz a terembe a különböző kellékeken (masni, szalvéta, vendégajándék csomagolása, ültető kártya betű színe, virágok színe, háttér színe, masni színe, lufi színe.....). Nem neked kell elmenni, átvenni, kitenni, fejben tartani, egyeztetni, megszervezni ...azokon a napokon amikor így is lesz épp elég dolgod. Minden ott/meg lesz akkor és úgy ahova megbeszéltük.


  • Nekünk, mert nem kell rohangálnunk több helyszín között, nem kell több megrendelést, sokféle rész feladatra vonatkozó igényt fejben tartanunk. Nem is beszélve arról az örömről ami csak a mienk egy komplett dekoráció kivitelezése után, hiszen mi látjuk először az intakt harmóniát, megéljük a milyen voltból milyenné tettük magasztos pillanatait. És tulajdonképpen ezért az örömért érdemes mindent feltenni, a fájó derekat, összeszabdalt ujjakat, az izgalmat melyet mindig újra és újra átélünk, hogy "vajon tetszeni fog?" Egy teljes körű esküvői dekoráció megtervezése sokkal több kreativitásnak enged teret. Tudunk játszani az apróságokkal, a kellékekkel amitől igazán egyedi lesz a rendezvény.


Mutatok még egy diagrammot, a választott színek megoszlásáról.
A meleg színek viszik a prímet. A mediterrán (tégla, narancs, nap ) és a vanília sárga színű esküvői dekorációt választottátok a legtöbben.
A második legnagyobb választott csoportban is buzognak a meleg árnyalatok, zöldek, ekrü, arany. Itt ugyan a bordónál nem jelöltem külön de bordó színből rendelkezünk hideg és meleg árnyalattal. A hideg bordó a kékes, lilás árnyalat, a meleg a vöröses, és ez esetben is többeknek tetszett a meleg bordó szín világ.
Érdekes a színek szimbológiája, az asszociációk, elgondolkodtató érveket is hallhattunk a nyáron ki minek az alapján választott.(Erről majd legközelebb.)



Idén a kör asztalos berendezés növekedését is tapasztaltuk. Egyre többen kértek még azokra a helyekre is kerek asztalokat ahol eredendően nincs.


Rita

Nincsenek megjegyzések: