2008. okt. 20.

Virág szállítása

Sokan érdeklődtök, hogyan érkezik a virág Ecuadorból? nem törik össze? nem hervad el ?...

Mi mindig a csütörtöki vásár napon hozzuk el a virágot, és adjuk le a következő heti megrendelésünket, szálra, színre lebontva.
Ez a beérkező többi megrendeléssel egyetemben összesítve e-mailen jut ki Ecuadorba.
Ott leszedik és összekészítik a virágokat, de nem ám akárhogyan.
Először szoros lapos kötegekbe kötik, ezt úgy képzeld magad elé, mintha hullámpapírra fektetnéd a szálakat, majd feltekernéd. De nem ám kör alakú csokrok lesznek, hanem téglalap alakúak, a tökéletes helykihasználás miatt. A hullámpapír jól védi a virágot az ütéstől, na és persze jól szigetel.

Egy dobozba 8 ilyen csomag fér el. Közöttük selyem papír, ill. zselés hűtőzacskó van. Ahogy a fotón is látható, belülről is nagyon szorosan védik a pántok, de kívülről is ugyanilyen pántok tovább fokozzák a biztonságát. Tökéletsen stabilak, moccanatlanul gúzsba kötve utaznak a repülőn Bécsig, ahonnan hűtő kamionnal utaznak ide hozzánk.


Már a megrendelés összekészítésénél cégekre bontják a csokrokat. A nevünk eleje "Kreatív" látható is a következő fotón, ilyen cimkék vannak ragasztva a dobozok oldalára.

Azért kérjük, hogy az esküvő elött 10 napIG dönts el mit szeretnél, mert utána elindul a fentemlített lánc, kimegy a megrendelés ... A változtatásra már nincs garancia. Ugyanilyen minőségű virágok hazai beszerzése lehetetlen, pótolni lehet ugyan más fajtákból, de hát az ugye nem áz igázi.

Mi nem vagyunk virágbolt. Azaz konkrét rendeléseinken kívül nincs további virág. Ennek előnye, hogy nincs maradék, hervadt . Nincs káló, amit a boltok a vevőre hárítanak a virág árakban. Hátránya talán lehet annyi, hogy meg kell gondolnod, hogy mit kérsz, mert az utolsó pillanatban már nehéz változtatni. Nem azt mondom, hogy abszolút lehetetlen, csak azt, hogy nehéz :) Meggyőződésem, hogy ezek a csodálatos, különleges virágok, és a belőlük készülő menyasszonyi csokrok, esküvői dekorációk, kompozíciók bőven megérik azt, hogy 10 nappal az esküvőtök elött már tudd mit szeretnél.

Rita

Nincsenek megjegyzések: