2011. jún. 21.

Zene tematika, a post bújtatott reklámot is tartalmaz

Szilvi és István egy tündéri, csupa mosoly szerelmes pár. 
Életüket a tánc és a zene fonja át. Pisti a Black Magic Band  billentyűse.
A tematika adta magát.

A hangszerek beszerzésével kiborítottunk néhány embert, akik hiába magyarázták nekünk, hogy értsük meg ezeket a főleg iskolák által vásárolt eszközöket így a tanév végén már nem tartják. 
A lemezekért a férjem futott Apósomék padlására, míg a kisebbik gyerektől a gitárját szereztem meg a faláról :) Szóval abszolút mindenki ott volt a szeren, a hangszeren.

Néhány hónapja már mutattuk Szilviék meghívóját:


Ehhez kapcsolódott az esküvő többi  papír alapú kiegészítője. A kis mécses tartó poharakra is került hangjegy, hogy bevilágítsa az egész estét.


Móni egy nem hagyományos főasztaldíszt varázsolt a gitárra (ezt a felszolgálók sugdosták így egymásnak).




Szétbuheráltuk a gyümölcskínálómat is a cél érdekében.


Míg mi a virágos dekorációk kihelyezésével bíbelődtünk a pincérek a régi lemezeken nosztalgiáztak. Vegyes kínálatból mazsolázhattak, volt a Hacsaturjántól a Neoton Familiáig minden :)
A virágdíszekbe pedig beleépült a csörgőkarikától a kereplőig , a triangulumtól a cintányérig több féle "zajkeltő". Az, hogy reggelre már nyomuk sem volt ez rendjén is való, úgy hallottuk csak fokozták a jó hangulatot.


Hogy ki billentyűzött Pisti helyett a saját esküvőjén ezt nem is tudom, de nézzétek itt vannak ők az eredeti felállásban:

Nincsenek megjegyzések: