2010. máj. 6.

3. Ón és barack

"antik asztal" "füstös asztal" -mondták és mi örültünk.


A hosszú dilemma, hogy mennyire lehet elfogadtatni a megrendelőkkel a kicsit merészebb színvilágokat eldőlni látszik.
Minden évben nagyon várjuk a következő évi előrejelzéseket és kínáljuk is az új megoldásokat kellékeket, kisebb- nagyobb sikerrel, töretlen lelkesedéssel. Hisszük ez is a dolgunk.
Ugyan hagyjuk már az üveg nugátokat meg a a krepp girlandot!
Az ón először egy decemberi céges partin debütált, mikor valami újszerűt és férfiasat de azért karácsonnyal összeegyeztethetőt kerestünk. Móni egyszer csak egymás mellé tette az ónt és az amúgy már kicsit unalmas bordót, és ez egy teljesen új, modern hatást eredményezett.
Ezt a gondolat menetet követve a bemutatón az ónt a barack meglágyította, megszelídítette.
Valaki kérdezte mit tudnánk még mellé tenni és akkor végiggondoltam, hogy a naranccsal a napsárgával a türkizzel ( amik meleg élénk színek ) is milyen jó lehetne. Ezek, az amúgy sokaknak túl intenzív árnyalatok épp a megfelelő, befogadható harmóniára tompulnának. De csak annyira, hogy azért megmaradjon a kombináció különleges varázsa! És így tovább még rengeteg szín, számtalan variáció....
Központi dekorációs elemünk a  homok óra alakú pala "hölgy" volt. Öv csatját egy bolha piacon turizott antik csatt szolgáltatta. A kő pipik már az év nagy kedvencei!
A csipkézett ón tálca a hozzá passzoló mécsestartókkal azoknak kedvezett akik nem szeretik a magas asztal díszeket. A madárkák itt is megpihenhettek :) Fentről ón szívek fokozták a hatást.

Vendég ajándék gyanánt kis vödrökbe minirózsákat helyeztünk. Illetve két kis vödörbe jelképes, kiegészítő megoldásként mini élő virág dísz készült. Sokszor ezek az " apróságok" adják meg azt a kis szükséges pluszt amitől a rendszer összeáll. A régimódi képekből ősszeállított családfa fokozta az ánti világ hangulatát.

Az Anyukáknak posztó táskába készült kis meglepetés, szép strasszal a szatén szalagon, selyem virág orchidea csatokkal.

Két hét és ez a dekoráció élesben debütál. Gabi és Linh már legalább annyira várja mint mi :)

Rita

Nincsenek megjegyzések: