2010. ápr. 22.

Köztes bejegyzés

Sokat vívódtunk, hogy vajon melyik a mi utunk.
Mi az, ami megbízóinknak és a rendezvényeken résztvevőknek jellemzően eszébe jut a Kreatív Esküvő Sziget névről.
Használjuk a trend elemeit, vagy maradjunk a konszolidált, hagyományos megoldásoknál?
Ötvözzük az újdonságokat a magunk módján és ízlése alapján?
Kövessük a divatot vagy formáljuk?
Ezen kérdések így gazdasági válság idején húsba vágóak tudnak lenni.
Arra jutottunk, hogy abból tudunk gazdálkodni amink van, más fejével gondolkodni hosszú távon szerintem hamis dolog.
Azaz legyen, legyenek új megoldások, új kellékek, újszerű színkonbinációk, legyen sok-sok újdonság. Ne kullogjunk mások után, csináljunk mi mást. Lesz ami lesz :)
Nem is részletezném, hogy ez a nehezebb út. Az elmúlt hónapok éjjele-nappala, ébrenléte vagy ködös álmai is csak az április 17-ről szóltak. Soha még ennyi apróságon nem bíbelődtünk egyszerre.
Míg Móni asztalszámot, gombokat hímzett, én fa csipeszt és kisládát decoupage-oltam. Míg Móni pirográffal neveket égetett fa szeletekbe és apró fa ág karikákba lyukakat fúrt, hogy gombként használhassuk én apró zászlókat varrtam ültető kártyákra ... Mindeközben a vállunkon tartottuk a telefont és egyeztettünk, egyeztettünk .....
Hogy micsoda öröm tud lenni egy lomtalanítás??? Ujjongva hívott fel mikor meglett a rég áhított romos bicikli, ordított mikor régi bőröndöket, üvegeket, konzerves dobozokat talált a szomszéd néni pincéjében.
El tudjátok képzelni két született pesti lány mit tud a szalmabálákról? Az internet segítségével aztán megtanultuk hány kilós, mekkora méretű a kicsi bála, de honnan szerezzünk?
Aztán ahogyan már sokszor, Andi segített, mert Andi ŐRÜLET! mindenkit ismer, és mindent elintéz! Nehogy azt gondolja bárki is, hogy ez olyan egyszerű ! Az első négyet simán odahozta egy teherautó, de aztán kitaláltuk, hogy ha már lúd legyen kövér, kell még négy. Nos, ezeket már csak kölcsönbe kaptuk egy közeli tanyáról és szó szerint az állatok mellől, szóval az öko szag is megvolt :)))) Mert hát az előző évi szalma már erősen fogyóban volt, az idei meg még zöld.
Ahogy közeledett a dátum megtelt az udvar, volt ott egy fél fa ebből lett a fotósarok dekorációja, hosszú karó táblatartónak, bicikli és minden féle/fajta lom kincs na meg egy egy vizes tál amiben Móni hetekig antikolta a kulcsokat :)) ...

Lépésről lépésre lassan lett minden.
És mikor már azt hittük semmi nem történhet telefonáltak a Csak csajokból :)
A bemutatón valóra vált az álmunk, a látogatók megálltak az asztaloknál, leültek a székekre, tapogatták, nézegették a részleteket. Volt aki délután mégegyszer visszajött és még hosszabban időzött egy-egy stílustérnél. Volt aki ott választott, azt mondta "felejtsük el az eddigieket mert csakis ez lehet az enyém".

A rövidáru boltban talán még ma sem értik vajon  miért járunk csak vaníliában és világoskékben?!
Rita
forrás: http://www.kreativeskuvosziget.hu/

Nincsenek megjegyzések: