2009. nov. 7.

Esküvői dekoráció színvilágának kiválasztása

Legyen tudatos, felelősségteljes döntés.
Befolyásolhatjátok vele a hangulatot! A belépő vendégekben pár másodpercben kialakul az első benyomás. A színek rezgései azonnali válaszreakciót váltanak ki, emlékeket idéznek...

Mikor kiterítjük a több mint 30 árnyalatot attól nem könnyebb lesz a választás.
Van ami menyasszonynak tetszik, van ami a vőlegénynek, van amit a szülők preferálnak.
Van ami a kiválasztott helyszínhez abszolút nem passzol! Ami meg jó lenne, az nem tetszik előzőleg említett felek valamelyikének és így tovább …. És mikor már elég nagy a tanácstalanság mindig elhangzik a kérdés „és szerintetek?” jobb esetben mi is ketten mondunk két félét .
Ezen a ponton jönnek a keresztkérdések részünkről amik mindig megsegítik a döntést. Ezeket most nem sorolom, majd személyesen ;-)

Ha konkrét és határozott választással jöttök az jó, mert lehet, hogy a végeredmény nem az marad, de nekünk sokat elárul rólatok. Minél közelebb kerülhetünk a személyiségetekhez annál egyénibb és egyedibb lehet esküvőtök dekorációja..
Sosem sietettjük a döntést, mert alap pillére ez a stílusnak, az egész este látvány világának. Azt tanácsolom próbáljatok meg minél több színkombinációt megnézni és beleképzelni magatokat, próbáljátok meg az adott színben látni a saját helyszíneteket!
Mi akkor nyugszunk meg, mikor már bármit vázolunk is fel, mindenre azt mondjátok, igen ezt akarjuk látni, igen az úgy jó lesz. És eddig a pontig mindig el jutunk, hol hosszabb hol rövidebb idő alatt de mindig megszületik a lehető legjobb választás.



Rita
forrás: http://www.kreativeskuvosziget.hu

Nincsenek megjegyzések: