2009. jan. 17.

Esküvő a Zsófia hajón

A víz megnyugtat, legalábbis engem mindig. Elég csak belebámulni a hullámokba és kisimulnak a homlokomon a ráncok. Nem véletlen van a telkünk egy szigeten :)

Ma a Zsófia hajón dekoráltunk, a város közepén van és mégse. Az ablakokon belátni kívülről nem lehet, de ki annal inkább, és fantasztikus a látvány.
Mikor a vőlegény elmesélte, hogy a torta vágásnál egy órás hajókázásra indulnak, na akkor különösen oda lettem a gyönyörűségtől.
Még a szertartás megrendezésére is a hajón került sor, az anyakönyvezteő de még a pap is vállalta, hogy ki megy a helyszínre.

Dolgoztunk már több hajón is, de ha lehet ilyet mondanom, ez egy igazán jó rendezvény hajó, praktikus, jól felszerelt (gondolok itt pl. a paravánra amit előre gondolkodván elkészíttettek).
Ritkán találkozunk helyszínen ilyen korrekt, kedves rendezvény szervezővel mint itt. Ez nemcsak az ifjú párnak fontos ám, nekünk szolgáltatóknak se mindegy, hogy mikor egy egy helyszínre kimegyünk egyeztetni arra emlékszik e valaki majd akár hetek/hónapok múlva és tartja-e majd magát a megbeszéltekhez.


Eszembe jutott, ha én vőlegény lennék, hát ki nem hagynám, hogy a szemközti partot kirakjam mécsesekkel a kedvesem nevével pl.

Rita

Nincsenek megjegyzések: