2008. okt. 13.

Vége a szezonnak ...

sajnos.
Nagyon sok szép emlékem van.
Nyáron abszolút semmi idő nem maradt blogolni.
Hét eleje a készülődés jegyében telt, a közepe a virágok feldolgozásával, a vége az építéssel és bontással. Mire felocsudtunk már ősz lett :)

Volt, hogy eltévedtünk, volt hogy késésben voltunk, izzadtunk és fáztunk, néha elérzékenyültünk, sokat röhögtünk. Voltak nagy pillanatok.

Volt aki hallgatott a jó tanácsainkra, volt aki nem hagyta, hogy tanácsoljuk.
Van aki mellett lehettünk kreatívak, van aki mellett nem. És ez így van jól.

Ha csak székhuzatot kell felraknunk, mert mást nem kér a kedves megrendelő akkor ott ugye a kreativitásunk még nyomokban sem tud előtörni ;-) vicces, ha ez az elvárás.

Van, hogy figyelmeztetünk tényekre, bizonyos színek, stílusok és helyek illenek e stb.. volt, hogy ezzel koncepciókat zúztunk össze, de sosem bántó szándékkal! Ugye Andi nem fér be 150 fős vendégsereg a 34 fős templomba? ;-)

Hogy határozottak vagyunk? persze, képzeljétek el megtudnátok- e bízni egy nyámnyila, bizonytalan szolgáltatóban életetek egyik legfontosabb, legemlékezetesebb napján.
Ha azon aggódnál odaérünk-e, vagy visszük e azt a bizonyos csokrot amit megbeszéltünk az gáz, lenne.

Ha sokat kérdezünk, visszakérdezünk és sok részletre kitérünk az nem kínzás :) csak 100 %-ban értenünk kell egymást!
Tudnunk kell, hogy valóban azt látod e kedves Menyasszony álmaidban, mint amit mi is. Mikor elkezded mesélni mit szeretnél, mi már látjuk a végeredményt.
Ha szeretnéd együtt is kitalálhatjuk, de ha nem és kész megoldással jösz hozzánk úgy is jó.

Elkezdtük tervezni, szervezni a következő dekorációs bemutatónkat, 2009 február körülre gondoltunk. Az alap ötlet már megvan, a részletek kidolgozásánál tartunk. Erre majd természetesen visszatérünk.

Rita

Nincsenek megjegyzések: