2008. okt. 22.

Készülődés a 2009-es esküvői szezonra

Biztos nem meglepő de már javában gondolkodunk az újdonságokon. Új színeken, új megoldásokon, új anyagokon....


Ilyenkor készítjük össze a szóróanyagokat is a megbeszélésekhez. Mostanra már több ezer fotó közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ez persze mindig jár némi nosztalgikus emlékezéssel is, ilyenkor újra élednek a helyszínek.


Eszembe jutott, egy meleg nyári szombat, amikor a Tordasi Csárda után nagyon gyorsan vissza kellett jutni a Mártoni Csárdába. Nem olyan nagy a távolság, csak éppen köztük csordogál a Duna. Kinéztünk magunknak egy kompot, az ütem terv szoros volt, el kellett érni, muszáj volt. A Tordasi "sóhajok hídja" 40 méter hosszú, olyan igazi vonulós híd.
Az egészre alig perceink maradtak, aznap szerencsénkre volt segítségünk, hárman dolgoztunk, elötte láttam a tv-ben egy részt az The Amazing Race című reality showból, hát csináltuk a minta alapján :)
Futva, ordítva, visítva, dobogva fa hídon, gyerünk! kössed! húzd a táskát! siess!..
Aki nem ismeri a helyszínt annak azt kell tudni, hogy körben a tó partján tele minden stég, horgászok, családok múlatják kinn az időt. A kis szigeteken bográcsoznak, szalonnát sütnek.. Döbbenten néztek, és persze a víz viszi a hangot hallgatták mit művelünk :) a végén meg is tapsoltak, ja és bár füstölt a kuplung elértük a kompot is.



Rita

Nincsenek megjegyzések: