2012. jan. 6.

Milyen lesz 2012?

Napok óta ez a kérdés motoszkál a fejemben. Vajon az idei év milyen párokat, kihívásokat tartogat?
Ez az év nyílvánvalóan más lesz az eddigieknél. Több szempontból is, az országban kialakult helyzet miatt, jelenleg csak óvatos tapogatózásba kezdtek az emberek. Ilyenkor elgondolkodom, hogy megérte-e a rengeteg befektetett energia éveken keresztül, bizonyos mércét állítani, és a gagyit kizárni.
Ez most nagyképűnek tűnhet, de elhatározásom mellett még mindig kitartok.
Igen ám, de! mikor azzal szembesülök, hogy néhány tízezer forinton múlik a megbizatás, elszomorodom.
Miért van az, hogy egy-egy menyasszonyi ruha bérlése akár 200.000-300.000 ft, (ami természetesen fontos), a fotós néha megközelítí a fél milliós munkadíjat és még sorolhatnám. Akkor, miért választják a 20.000 ft-al kevesebbet kérő dekorost? Ott miért nem fontos a minőség, mert Adios és Adidas között van némi különbség! Értem, válság van ( húúú de unom,mindenre ráhúzható ) de akkor lehet, hogy nem érdemes a szomszéd unkoatestvérének férjének testvéreit meghívni a nagynapra!
De nyílván elengedhetetlen a realitás is," mennyibe kerülne egy 150 fős esküvő dekorálása?"...... a költségvetésünk erre kb. 100.000 ft." az ilyen és Tisztelt Hölygen/Uram levelekre már nem pazarlom időmet, az gondolom ez így van rendjén.

Szóval kiváncsian várom a 2012-es szezont!

Móni

1 megjegyzés:

Tünde írta...

Szia Móni!

Mi nagyon drukkolunk Neked, mert olyan hihetetlenül kreatív és ötletes vagy, a szépérzéked és az arányérzéked is egyedi és tökéletes.
Nagyon sajnálnám, ha nem láthatnám az alkotásaidat.
Minden nap veled kezdem a napot, hogy lássak valami gyönyörűséget és várom az újabb képeket és beszámolókat.
Minden más dekoros csak utánad kullog, és sokszor mosolygok azon, hogy másnál látom koppintva a Te munkád (persze korántsem olyan minőségben), és ilyenkor elgondolkodom, hogy miért nincs saját ötlete, miért kell más munkáját koppintani...
Szóval Móni fel a fejjel, én megszavazlak az ország dekorosának, bár a mi esküvőnk nem volt kihívás számodra, de nekünk úgy volt tökéletes ahogy volt, és nagyon büszke vagyok rá, hogy a legjobb dekoros szépítette meg az esküvőnket.
Nem szabad ilyen borúsan látni a jövőt, aki Téged akar azt nem fogja eltántorítani 10-20 ezer különbség és szerintem aki valaha is ide tévedt a blogodra, nem akar majd mást.
Hiába van válság, esküvők biztos lesznek és ez az alkalom jó esetben egyszer van az ember életében, hát tökéleteset szeretne. :)
Emlékszem, hogy mennyi idegeskedéssel járt az esküvő leszervezése, de egy dolog miatt nem kellett izgulnom, mert tudtam jó kezekben van, és ez a dekor volt.
Ha emlékszel nem is nagyon szóltam bele, a színt és a csokrom formáját adtam meg, a többi rád volt bízva, és tudtam, hogy tökéletes lesz minden, így is volt.

Én is kíváncsian várom a 2012-es szezont, látni akarom a sok szépséget, ami kikerül a kezed alól!!!

Sok-sok munkát, sikert és boldogságot kívánunk az elkövetkező évekre!
Továbbra is minden nap "meglátogatlak" és várom a fényképes beszámolókat!

Puszi: Tünde és Zsolt