2011. ápr. 4.

Irány a nagyvilág

Kaptunk néhány tapogatózó levelet arról, hogy vállalunk e megbízásokat határon túl.
Van ugyan néhány fontos technikai szempont amit egyeztetni kell, de ha ezek stimmelnek akkor igen, nagy örömmel.
A klímás autóban nem lesz semmi baja a virágoknak.
Móni Dubai megbízásokról is álmodik de azért a realitás ennél közelebbi. (Ha esetleg Dubaiból olvas egy leendő sejk-né feltétlen várjuk jelentkezését! :)

Visszatérve a konkrétumokra, idén sokat utazunk, ez már biztos. Lesz két számunkra új helyszín is ami határon túlra esik. Romániába és Szlovákiába is megyünk, mindkét helyre egyedi, személyre szabott esküvői dekorációval készülünk. Izgatottak vagyunk és nagyon várjuk már, hogy elinduljon ez a szezon. Elfogultság nélkül mondhatom csupa-csupa új, meglepő és különleges dekorációt tervezünk.

A szlovákiai csallóközi helyszínbejárás során pórul jártunk, megbüntetett a rendőr. Annyira próbáltunk minden szabályt betartani, hogy persze ilyenkor tuti egy evidens hibát vét az ember. Amikor megállt előttünk egy hatalmas villogó stop táblával azt se tudtuk, hogy rebegtessük minél jobban a pilláinkat :)) Két szőke voltunk és baromira igaza volt, végül egész olcsón meg is úsztuk. Szerintem annyira bénának gondolt, hogy örült, hogy mindjárt megyünk szépen haza.

Ezt a quick sand (futó homok) névre elkeresztelt ecuadori rózsa csokrot a bemutatóra kötötte Móni.
A szárát egy gyönyörű antik bross díszítette.


Rita

Nincsenek megjegyzések: