2011. márc. 13.

Lehullt a lepel

Hónapokig készültünk, órákig terveztük, izgatottan vártuk a fogadtatást és most nagy örömmel beszámolhatunk róla, hogy sikerült.
Az Ádám Villa azon kívül, hogy csodás helyszín, korrekt, segítőkész és kedves Kántor Nórival is rendelkezik :), köszönet.
Biztos sok lesz a lelkes dicséret a következő napokban, mert olyan fantasztikus szolgáltató csapatokkal "dolgoztunk" akikkel szórakozás, és öröm volt a tegnap.
Gábor (Herendi, ceremóniamester) súgta a fülembe délután, hogy olyan családias a hangulat. Tényleg olyan volt. A látogatóink körülnéztek, és nem rohantak tovább, hanem egy kávéval, vagy üdítővel jó ízűeket dumáltak velünk, egymással, ismerkedtünk, nevetgéltünk, önfeledten sztorizgattunk.

Nagyon sokat beszélgettünk arról Mónival, hogy milyen reakciókra számíthatunk ezekkel a tematikus asztalokkal. Érthető lesz e, hogy azt szeretnénk ezzel a bemutatóval megmutatni, hogy milyen hihetetlen gazdag az a választék amivel esküvőket lehet dekorálni. És itt nem feltétlen a mi hörcsögként összegyűjtögetett óriási kellék készletünkre gondolunk. Hanem az ötletekre! Hogy bármit lehet! Kell egy vezér fonal, ami csak és kizárólag egy bizonyos napra, egy konkrét helyszínre és egy szerelmes párra van "szabva" és mi ettől beindulunk, megszületnek az ötletek.
Nos, a reakciók csodásak voltak. Egy ideje már éreztük, hogy ez a mi utunk, de azért kellett a visszaigazolás.
Nem is beszélve arról, hogy igyekeztünk tényleg mindent felvonultatni, rengeteg fajta virágot, óriási mennyiségű kelléket.

Jöttek idei és előző évek menyasszonyai. Nincs is ennél nagyobb megtiszteltetés! Anett, Anita, Bea, Gabi, Kati, Magdi és Vivi  nagyonnagyon, kimondhatatlanul jól esett, hogy meglátogattatok, hogy kíváncsiak voltatok ránk! Nincs is ennél biztosabb jelzés annál, hogy még 1-2-3 év távlatából is, elégedettek voltatok velünk, köszönjük.

A világ legjobb fotósaitól várjuk a fényképeket (még egy-két nap) addig előzetesként a mieinket tudjuk mutatni.

Ez a csokor, ahogy a gombokról is olvasható a western tematikájú stílustérhez készült:



A bemutató egyik legnagyobb meglepetése a szegfűs csokrok, asztaldíszek várakozáson felüli fogadtatása volt. Úgy látszik hiába a sok rossz emlék (a celofános-aszparáguszos-rezgős vállalati nők napjáról) egy jól megválasztott megoldás és színvilág esetében ezek mégsem törnek elő.

A csokor gombjait a www.rezcimke.hu tervezte és készítette erre az alkalomra!

Rita
virágkötő: a pillanatnyilag beteg Zeke Móni, feküdj csak szépen vissza az ágyba!

1 megjegyzés:

Tünde írta...

Móninak gyors gyógyulást, és sok pihenést!!! Tünde