2011. febr. 22.

Várjuk már

Ezek a hetek még az előkészületekkel telnek. 
Árajánlatokat készítünk, helyszíneket járunk és tervezgetünk.
Rakosgatjuk egymás mellé a mostanra már negyven környéki árnyalatot amivel dolgozunk.
Minden esküvő, szerelmes pár és a változó helyszínek új inspiráció.
Új és még újabb színkombinációkat, látványvilágokat eredményeznek.
Sok rácsodálkozással, hogy "nahát, ez milyen jó, eddig miért nem jutott az eszünkbe".
A helyszín, az esemény és a személyiségek stílust, a stílus színeket, a színek virágokat, technikai megoldásokat vonzanak.

Az évek alatt összegyűjtött kelléktár mára már akkora, hogy a nagy "pakolj mindent a helyére" mozgalmi napon rájöttünk, van amit szinte el is felejtettünk használni.
A nagy terv az, hogy a Bemutatónkon mindent megmutassunk. Vagy legalábbis sokat, mert lehet a mind el sem férne.

Volt olyan aki értetlenül nézte a tavaly, hogy miért van annyi minden az asztalokon, így nem lehet enni :) Hát igen, de egy bemutatón nem is az a cél :) Sokkal inkább, hogy egy egy stílustéren belül minél több jó és új ötletet láttassunk. Olyanokat melyekből egy-egy elem, kellék, megoldás átemelhető legyen egy valódi esküvőre.

Minden ötletünket persze nem tudjuk megmutatni, így hát szelektálunk. Azok maradtak fenn a rostán melyek kivételesen a mi szívünkhöz állnak közel. Az év többi napján tanácsolunk, ezen az egyen pedig megmutatjuk, hogy mi mit tennénk. Szerencsére eddig nagyon nem nyúltunk mellé, a tavaszi bemutatókon általában van vevő az ötletbörzére.Volt aki belépve már az első asztalra azt mondta ezt, és semmi más szóba se jöhet. Volt aki meglátott valamit amibe beleszeretett és megváltoztatta az addigi (évek óta tervezgetett!) koncepciót.
A legnagyobb boldogságot okozza ha saját megrendelőinket inspiráljuk.

1 megjegyzés:

Tünde írta...

Mi is nagyon várjuk már. :-)