2010. szept. 5.

Városliget, vidámpark, vattacokor...

A felsorolásból nem hiányozhat a pille cukor és a nyalóka sem.
Ez az esküvői dekoráció a vidám gyermekkort juttatja eszébe mindenkinek, tényleg már csak a durranó lufik hangja hiányzott.

Színekben a fehéret a púderrel és kiwizölddel kombináltuk.
Színes asztalterítőkön, a magas üvegvázába szórt és fűzött pille cukrok, mint cukor zuhatag, igen mókás látványt nyújtott. Tetején színben tökéletesen megegyező kompozicó, amiben elengedhetetlen volt a nyalóka, cukros zsineg és a filc virág. Végén pedig megszórtam színes hungarocell golyócskákkal ettől még cukibb lett .)

Kis kitérés, pille cukrot fűzni jó, ha nem nekem kell csinálni! Látván azt amit Rita művelt én biztos, hogy laposra tapostam volna az első zacskó után az egészet ( 16 zacskó volt ) Ugyanis a belseje igen ragad, a tű is és a damil is ragacsossá válik, ezért az egész egy naaaagy ragacsszakköré hasonlított :) De barátnőm ezt is megoldotta, étolajba mártogatta tűjét és aztán fűzte a cukorkákat. Olyan érzés volt mintha a Télapó manógyárában lettünk volna. Bíbelődtünk, szöszmötöltünk.


A dekorációs bemutató éjjelén kitalált masni kötést választotta Eszter és Levente, amihez masni alakra hajtott szalvétát kaptak.

A totál képeket nézve csak vigyorogni tudok, amikor arra gondolok, hogy a vendégajándékba kapott nyalókákat gyerekek és idősek egyaránt örömmel fogyasztották.

Felhasznált virágok: rózsa- Chablis, hortenzia, lisianthus.
Helyszín: Bourbon Rendezvényház, Városliget
Móni

Nincsenek megjegyzések: