2010. aug. 9.

Kata levele



"Milliószor sem lenne elég megköszönni a segítségeteket és a munkátokat az esküvői dekorációnkhoz.
Köszönjük a figyelmességeteket, amivel minden kérésünket meghallgattátok és beleillesztettétek a végső képbe, koncepcióba.
Köszönjük a kreativitásotokat, amivel a helyszínt különlegessé tettétek a Nagy Napra.
Köszönjük a rugalmasságotokat, amivel az összes felmerülő problémát kezeltétek.
Köszönjük a türelmeteket, amivel minden bizonytalanságunkat elviseltétek.
Köszönjük a vidámságotokat, ami végigkísérte az összes készülődést és élvezetessé tette azt.
A helyszínünk nemcsak olyan lett, amilyennek megálmodtuk, hanem sokkal több annál: egyéni, színes, és csupa-csupa meglepetés. Nagyon-nagyon köszönjük!!!
Kata és Jonathan"

 



Ui.:
Katával sok vidám megbeszélésünk volt, ritka mosolygós, kiegyensúlyozott lány  asszony :)
Nem tudtunk olyat mondani amire ne lett volna befogadó partner.
Emlékszem leesett az állunk amikor biciklijével megérkezett a bemutatónkra Pestről. Kicsit zihálva mesélte,  hogy négy óra volt az út, amiből csak egy óra az volt amíg a pesti dugóból kikecmergett.
Borzasztóan tettszett az a törődés, precizitás amivel igyekezett külföldi és magyar vendégeinek egyaránt megkönnyíteni az esküvővel kapcsolatos tájékozódást. 
Mikor végigolvastam egyedi honlapjukat amin megismertették egyikük rokonságának szokásait a másikéval, az utazás és a szállás elérhetőségeit stb. az jutott eszembe, hogy ezzel mennyire megkönnyítik mindenki életét. És, hogy ez milyen egyszerű és nagyszerű. 
Mondjuk azért inkább csak nagyszerű, hiszen munka volt benne az biztos.
Sőt, megkeresték azt a honlap dizájnjához hasonlító képeslapot melyet aztán a vendégeknek adtak ajándékképpen. Azzal a gondolattal, hogy Ők Jonathannal a nagy távolság miatt nagyon sokat leveleztek, és írjanak erre a képeslapra szeretteiknek.
Örökre belém ivódott az élmény ahogy - már készen a dekorációval - ültünk a város felett, a Hármashatár hegy tetején és gyönyörködtünk a látványban. 
Akkora volt ott azon a kietlen sziklán a forgalom, mint a belvárosban. 
Futók, piknikezők, szerelmesek,  kirándulók mind elmentek a virágállványok között és kivétel nélkül megállapították, hogy ennél romantikusabb helyszíne egy esküvői szertartásnak ritkán lehet.
Karcsi a Hangár tulajdonosa caplatott fel a hóna alatt a székekkel a sziklás úton, és azt mesélte azért szeretik ezt a helyszínt a vendégek mert ott fenn mindenkit elkap a szabadság mámorító "enyém a világ" érzése.




Rita
Kata&Jonathan esküvői beszámolója
forrás: www.kreativeskuvosziget.hu

Nincsenek megjegyzések: