2010. júl. 5.

Konklúzió

Lassan már 3 hónap eltelt III. Esküvő Dekorációs Bemutatónk óta.
Volt 8+2 asztalnyi dekoráció és 8+2 szolgáltató.
A visszajelzéseken már rég túl vagyunk, emlék könyvük kedves, megható szavaiból is árad a szeretet.
Nehéz napokon elég csak leemelni a polcról és kisimulunk :)

Előző nap még a RTL reggeli műsorában szerepeltünk az öko asztalunk dekorációjával.
Ami aztán azt eredményezte, hogy Móni keze olyan sebesen kötötte, szúrta a virág díszeket, (időben minden terv kész legyen) hogy miközben igyekeztem mindent a keze alá segíteni eszembe jutott, hogy egyszer érdemes lenne ezt filmre venni. Hihetetlen mit bír művelni ! Ilyenkorra a fejében már ott a konkrét látvány, és mint egy különös megszállott gépezet működik. Minden bemutatón kétkedők faggatnak arról hány ember hány napi munkájáról is beszélünk, na nekik lenne bizonyíték egy ilyen film :)

6-7 hónapnyi tervezgetés, egyeztetés előzi meg ezt a napot. Az előző bemutatók tapasztalatai alapján igyekszünk mindig jobbítani.
Kiállításunk célja az éves trendek, stílus irányzatok megismertetése. A lehetőség a személyes kapcsolat felvételre, munkáink és az általunk felhasznált kiváló virágok minőségének bemutatása.
Egy-egy asztalon több megoldással, kisebbekel és nagyobbakkal, pénztárca kímélővel és költségessel, magassal és alacsonnyal, kreatívval és hagyományossal. Legyen miből választani!

Az első bemutató előadásai helyett idénre már abszolút közvetlenre vettük a figurát, végül is nem tagadhatjuk meg magukat :) Az asztalok között járkálva mindenkit megszólítottunk. Kedves, helyes szerelmes párokkal ismerkedtünk.Volt aki ebédre haza ugrott és délután visszajött a barátnőivel, családtagjaival, hogy ezt nekik is látni kell. És mi akkorra már nagyon örültünk :)
Mert egészen más élmény közelről megnézni egy dekorációt, egy virág kompozíciót, leülni, beleülni egy dekorációba, mint fotókon látni.
Bár ha valaki mázlista akkor azok mi vagyunk, hogy Csaba (Fekete, naszriporter.hu) már 3. éve fotózza bemutatóinkat. Köszönjük ez úton is!

Két konkurens cég is el jött megnézni minket. Az egyiket mi hívtuk meg, egy hölgy pedig nagyon korrekten bemutatkozott. Szimpatikus volt, hogy ezt megtette, mert volt két cég aki nem volt ott, és mégis :) Kár, aki ismer tudja, barátságosak vagyunk :)

Volt egy pár, a menyasszony már hetek óta nézeget minket a neten, a vőlegény pedig meglátott a TV-ben és mikor szólt, hogy látott egy jó dekorost, akkor kiderült egy a cég, mi vagyunk :) véletlenek ugye nincsenek :)

Az elmúlt néhány hétben már megvalósult (nem is egy a) Bemutatón kiválasztott dizájn, és a szezon dandárja még hátra van. Úgy néz ki sikerült a terv, ötleteket adtunk és nyitott kapukat döngetünk.

Nemrégen bukkantam egy esküvő fórumon fejtegetésbe oldalunkkal és képeinkkel kapcsolatban.
Nagyon hízelgő szavakkal méltatták munkáinkat, majd feltételezésekbe bonyolódtak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy még mielőtt prekoncepciókat gyárt azzal kapcsolatban, hogy hova megyünk el és hova nem, és milyen árakon dolgozunk stb.. töltse ki az árajánlathoz szükséges kérdőívet!
Írja meg a részleteket, hogy mit szeretne, esetleg mi okoz neki fejtörést és így esélyt ad az együttműködésre, mi már alig várjuk!

Köszönjük minden szolgáltatónknak és látogatónknak aki velünk tartott!
Érzelmekkel teli, mosolygós nap volt amiből feltöltekeztünk.

Rita

Nincsenek megjegyzések: