2010. máj. 7.

Egy igazi öko esküvő készül

Kata egy nagyon kedves lány, pardon, menyasszony.
Kedvese Jonathan Vancouverben él és dolgozik. Az esküvő itt lesz Magyarországon, a szervezés oroszlán részét így ő intézi.
Átgondoltan fogalmazták meg milyen is szerintük egy öko esküvő.
Nem divatból, hanem mert ők valóban környezet tudatosan élnek, a hétköznapokon is.
A hazánkba utazó canadai vendégeknek mindezek mellett szerették volna azért a magyaros ízeket, a hagyományos konyhát is bemutatni.
Sokat utaznak, repülnek és többnyire biciklivel közlekednek ahova csak tehetik.
Ezt láttuk is. Kata a bemutatónkra is biciklivel érkezett Budapestről! Mikor megláttuk elhűltünk a döbbenettől. Soha nem tudnék 40 km-t megtenni biciklin, na de ezt hagyjuk is, mert igazából a sarkon sem jutnék túl mert nem tudok kanyarodni :)
A helyszín választás tökéletes, egy gyönyörű budai hegyen egy repülőgép hangárból kialakított rendezvényterem. A két ország közt repkedő pár jobban hozzájuk passzolót keresve sem talált volna.
Az esküvő dekorációs bemutatónk öko asztalát Katáék ihlették. Rengeteg ötlettel, megoldással igyekeztünk választási lehetőséget kínálni esküvőjükhöz.
Tegnap megtiszteltek minket azzal, hogy megmutatták honlapjukat, amit mindenkinek nagy szeretettel ajánlok figyelmébe!
Egy igazi zöld esküvőn minél kevesebb a papír alapú meghívó, csak a Nagyik kapnak, hogy legyen mit mutogatni a szomszéd Manci néninek és kirakni a komódra :)
Ez az oldal nem csak azért érdemes a böngészésre mert a meghívó kisfilm jópofa!
Hanem mert annyi gondoskodással, és törődéssel készítették, mert annyi sok remek átvehető ötlet van rajta!
Segíti az ide utazó rokonokat a tájékozódásban, bemutatja a helyszínt, a szállást, röviden ismerteti a két nép szokásait, hagyományait... Ötletes, kedves és roppant hasznos!
Katt a képre!

Rita

Nincsenek megjegyzések: