2010. febr. 21.

Tapasztalatok nyomában

Dúl már a vad csata :))Természetesen a bemutató kapcsán.
Tudjuk, hogy ilyenkor sokan szeretnék a saját majdani dekorációjukat konkrétan viszont látni. Tavaly ebből volt kis sértődés, hogy miért nincs barna asztal. Mentségül szólva a 2008-as bemutatón volt, egyszerűen képtelenség minden színre, és azok további variációjára készülni.

Volt múlt évben egy tanulságos sztori. Egyik menyasszonyunk már az első megbeszélésre nagyon határozottan érkezett. Vázolta, hogy barnát szeretne pinkkel (megnézte az árnyalatokat, tökéletesnek találta). Azt is egészen biztosan leírta, hogy átlátszó üveg vázában barna ágakat szeretne pink tollakkal, pink gyöngyökkel.... Ezzel a fajta eltökéltséggel és megingathatatlansággal, ilyen biztos képi tudattal ritkán találkozunk. Amit felvázolt az nekünk is tetszett, láttuk szemeink előtt, hogy milyen lesz, vagány, merész, modern látvány világ. Azt mondta a vendégeknek is jó lesz, szóval igenigenigen.

Utána gondoltunk egy nagyot és a bemutató egyik asztalán némi kiegészítőkkel, terítővel, további barna-pink színű virág megoldásokkal megbolondítva oda állítottuk a vágyott ágas asztaldíszt. Hát a legnagyobb meglepetés az ő reakciója volt, már az ajtóban összeomlott. Nem részletezném tovább, az esküvője végül aranyokker színvilágú lett.

Más otthon kigondolni valamit, mint látni.
Mikor a megbeszélésen hosszan kérdezősködünk az ezért van. Egy zölddel, egy vaníliával nagy baj nem lehet. Az élénk színeknél már abszolút biztos visszaigazoló válaszokat várunk. Nehogy akkor derüljön ki, hogy sok/sokk amikor már késő!

Miért "vívunk" magunkkal és egymással? Hát, hogy idén milyen színek, milyen stílusok legyenek a bemutató palettáján. Hol egyikünk, hol másikunk a földöntartó ember. Szeretnénk olyat bemutatni ami úgy más, hogy mégis be és elfogadható. Az idei esküvő kiállításokat nézve sok mindent hiányoltam. Az, hogy miket az legyen még április 17-ig titok.

Rita

Nincsenek megjegyzések: