2010. febr. 11.

Minden mindennel összefügg


Nem is olyan régen olvashattatok itt a blogon egy sorozatot a 2010-es trendekről. Ma kaptam néhány izgalmas fotót a Christmasworld kiállításról. Azt biztosan tudjátok, hogy ilyenkor a kellékes nagykereskedésekben már ismét abszolút aktuális témáról van szó. Hogyan jön ez az esküvőkhöz? Hát úgy, hogy a trend elemek mindenhol megjelennek. Ez a gombás karácsonyfa és ezek a baglyok képes bizonyítékai mindennek.


Sokszor elsőre egészen meghökkentő dolgok lesznek divatosak, és miután beszivárogtak a mindennapokba, a későbbiekben abszolút elfogadottá válnak.

Mi mindig is igyekeztünk nem a végén, sokkal inkább - nemhogy az elején de lehetőség szerint még - előtte megmutatni a "mást".


Igenis van akinek lehet (bizonyos helyszínen, és körülmények között) akár kedves kis gombákkal dekorálni az esküvőjét, vagy baglyokat, kalitkákat belecsempészni a dekorációjába. Legyen személyes és egyedi a munkánk, és akkor teli találat lesz.

Az előbb telefonált Móni a virág piacról, nagyon lelkes volt. Talált valami izgalmas dolgot amit majd a Dekorációs Kiállításunkon meg is mutatunk. Készülődünk már!


Rita

Nincsenek megjegyzések: