2010. jan. 8.

A 2010-es esküvői szezon megkezdődött - dob pergés ...

Aktuális témára hívnám fel leendő menyasszonyaink, vőlegényeink figyelmét!
A tavaszi esküvőket már ilyenkor (3-4 hónappal előtte) javában érdemes szervezni.
De sokszor akár még ennél előbb is lehet tájékozódni foglalásokról, megközelítő árakról.
A bevett gyakorlat itthon elsőnek a helyszín kiválasztása és foglalása. Ha ez megtörtént ne dőljetek hátra! Usgyi jöjjenek a szolgáltatók, fotós, zenekar, akik egy-egy hétvégére, ne felejtsétek csak egy helyen tudnak dolgozni!
Na, és persze a dekoráció! Sokan nem is gondolják végig, és az első találkozónál néznek ránk kicsit rémülten a dolog összetettségén. Bizony sok a részlet, a megbeszélni, eldönteni való tétel és csakis akkor lesz a végeredmény tökéletes ha mindent precízen egyeztettünk.
A kezdeti első lépés, hogy töltsétek ki ezt a KÉRDÉSEINK elnevezésű táblázatot, honlapunk TÁR menüjében található.
Erre mi rövid időn belül küldünk egy megközelítő árajánlattervet. Sokan azt hiszik, hogy ez már valami foglalás féle, pedig nem. Minden esetben a megkötött szerződés az.
Azt kell tudnotok, hogy szívvel lélekkel dolgozunk, szeretettel és nagy lelkesedéssel, de mind emellett ez a munkánk, a létbiztonságunk. Nem tudunk fenntartani időpontot csakis akkor ha visszajeleztek. Ha ezt nem teszitek akkor kénytelenek vagyunk a megkeresést tárgytalannak tekinteni.

Néhány fontos dolog a táblázattal kapcsolatban:
Ne féljetek tőle, minden változik és mi nagyon rugalmasak vagyuk, tudjuk, hogy semmi sincs kőbe vésve. Volt konkrét eset amikor akár egy héttel az esküvő előtt változott meg még a választott színvilág is!
Töltsétek ki pillanatnyi elképzelésetek és tudásotok alapján. Kiindulásnak higgyétek el jó lesz!
Idén kiegészült egy kötelezően kitöltendő bekeretezett résszel, míg a többi kérdés már előző évek tapasztalatai alapján áll össze.
Tudjuk, hogy ez a netről megrendelem dolog működik, de nem minden területen.
Itt színárnyalatokat kell egyeztetni, látni, hallani benneteket, kicsit összeismerkedni, rátok hangolódni, együtt kimenni az étterembe... Kérjük gondoljátok át ez mennyi idő, mennyi egyeztetés, több levélváltás, telefon, képek cseréje... A tökéletes végeremény érdekében kezdjük el időben!



Rita

Nincsenek megjegyzések: