2009. nov. 30.

Lila-fehér-ezüst, Újpest adventi koszorúja

"November 27-e és december 24-e között Újpest Központjában, az Újpesti Egek Királynéja Főplébánia melletti területen ismét megrendezésre kerül az Újpest Karácsonyi Vásár.
Ez nem csupán egy vásár, hanem a családokról, az ismerősökről, barátokról szól, akik az adventi készülődés jegyében együtt tölthetnek egy-egy órát, és közösen élvezhetik az ingyenesen látogatható könnyűzenei- és gyermekműsorokat, a komolyzenei koncerteket, vagy akár - az újpesti egyházak közreműködésével - a vasárnapi gyertyagyújtás pillanatait." -olvasható Újpest Önkormányzatának program ajánlójában.

És igen kihívás volt számunkra mikor Eszter felhívott. Kedd volt, csak olyan egyszerű kedd de a telefon után őrült intézkedésbe kezdtem. A kérés egy 1,40m átmérőjű adventi koszorú Újpest színeivel (lila,fehér,ezüst) dekorálva. Kellék volt itthon nem kevés amint ez látszik is :) de az alap!
Na ez volt a legnehezebb, de 15-20 telefonszám csere-bere után eljutottam egy kedves úriemberhez aki örömmel vállalta az alap lekötését.
Másnap nagy izgalommal estünk neki az elkészítésnek, természetesen nagy röhögések és ökörködések közt.
Félelmetes tempót diktálva az idő kiesett és egyszer csak kész lettünk, ha hiszitek ha nem az egész 3 órát vett igénybe. Büszkén álltunk mellette, másnap mikor kiszállítottuk a tömeg zúgott..........
volt miért az első kép tavalyi készítmény ezt nem Mi készítettük, a második pedig az idei Kreatív Esküvő Sziget módra :)




Móni

Nincsenek megjegyzések: