2009. okt. 19.

Vizi díszek

Elkezdődtek a jövő évi megbeszélések. Ilyenkor Mónival mindig nagy izgalommal nyitjuk a kaput és várjuk milyenek lesztek? Komolyak? Viccesek? Meséltek magatokról? Vajon hol lesz az esküvőtök? Milyen színt fogtok választani? Határozott tervekkel jöttök vagy nincs még konkrét elképzelésetek? És ahogyan ezt a kérdést özönt még hosszan tudnám folytatni kb. ezt tesszük veletek mindig élőben is :)
Igyekszünk nagyon részletesen elmesélni mindent, még ha ez főként az első találkozáskor hosszadalmasnak is tűnhet. Egyszerűen muszáj biztosnak lennünk abban, hogy ugyanarról beszélünk, így mire esetleg sok-sok hónap múlva majd beléptek az esküvőtök helyszínére pontosan azt fogjátok látni amit megbeszéltünk, amit elképzeltetek.

Sokszor kéritek javasoljunk olyan dolgokat amik nektek esetleg eszetekbe sem jutnak, mégis feldobák a dekorációt, valami pluszt adnának hozzá. Apró, nem túl költséges, gesztus értékű megoldásokat szeretnétek. Az alábbi virág gömb, illetve mécses még a tavaszi bemutatónkon úszkált a kistóban.
Mikor kitaláltuk szerettünk volna a gömbbel világosban, a mécsessel pedig sötétedéskor kis meglepetés látványt szerezni.
Az évek alatt egyet jól megtanultunk, minden új dolgot ki kell próbálni, szóval mikor Móni küldött egy mms-t a fürdőkádjában lebegő óriás gömbről, meg a lavórban úszó mécsesről már meg se lepődtem.



A bemutatónkon szemerkélt az eső, kicsit aggódtunk, hogy miként is fognak ezek a kellékek viselkedni, de jók voltak, bírták. Vicces volt, ahogyan a tóban élő aranyhalak bökdösték, mozgatták őket.

Rita
Forrás: http://www.kreativeskuvosziget.hu
Fotó: Fekete Csaba http://www.naszriporter.hu

Nincsenek megjegyzések: