2009. júl. 26.

Bizalom, garancia, szerződés ...

Idén már többen hívtak minket kétségbe esve, egy - két héttel a rendezvény előtt, hogy a hónapokon át tartó helyszín bejárások, megbeszélések és egyeztetések után kiderült, hogy mégsem vállalja a dekorosuk a munkát. Hol csődre hivatkoztak, hol meg semmire.
Volt aki tréfásan ugyan de azért megjegyezte, hogy ugye nem tűnünk mostmár el Írországba pincérnek? először jót nevettünk,azután elgondolkodtunk.
Anno mikor elkezdtünk dolgozni az első lépések egyike volt ügyvéddel szerződést íratni, mert úgy éreztük kell ez a fajta védelem mindkét félnek. Sokan mondják, hogy felesleges, hiszen ha valaki át akar vágni akkor ez nem visszatartó erő. Ez valóban így van, de mégis az évek alatt kiderült, hogy aki nagyon óckodott a szerződés aláírásától az a végére el is állt tőle valamilyen mondvacsinált ürüggyel. Aki pedig valóban minket szeretett volna felkérni az örült, hogy kapott egy korrekt minden részletet rögzítő okiratot. Mikor elérkezik egy dátum elővesszük és a hónapokon át tartó variálás után ez az amihez bátran nyúlhatunk mert minden tétel (megjegyzésekkel) szerepel benne.
Egy-egy szolgáltató munkáját könnyű ellenőrizni nem csak a referenciái, de a partnerei segítségével! Bárki bármikor utánunk érdeklődhet állandó partnereinknél! Az sem lehet véletlen ha egy fotós, egy zenész, egy helyszín ajánl, hiszen mindegyikünk az évek alatt leszűrte a tapasztalatait. Minket is sokan kérdeznek kit javaslunk, és nyílván olyanokat fogunk mondani akikről hallottuk/láttuk/tapasztaltuk, hogy garanciát merünk vállalni a munkájukért.
Nincs szép szalonunk a belvárosban, műhelyünk van itt Szigetszentmártonban, de büszkék vagyunk rá, hogy pl. még egy szlovákiai dekoros kolléga is vette a fáradságot ideutazni hozzánk, csak azért,hogy személyesen megismerhessen minket. Annak aki "beleszeretett" munkáinkba reméljük nem lesz a távolság az akadálya megbízásának!


Dekoráció: http://www.kreativeskuvosziget.hu/
Fotó:Nászriporter

Rita

Nincsenek megjegyzések: