2009. júl. 1.

Krémzöld esküvői dekoráció

Mikor Dóri és Laci először megmutatták, hogy valami olyasmi színben szeretnék az esküvői dekorációjukat, mint a meghívójuk nagyon örültünk, hogy előkaphattuk végre a krémzöld selymeinket.
Valami vidám és modern megoldást szerettek volna, így javasoltuk kiegészítő színnek a narancsot és költségtakarékos megoldásként a gerberát mint virágot.
A helyszín nagy örömünkre az inárcsi Bagolyvár volt, ahova mindig nagy örömmel megyünk.
A tulajdonos vonzódása a virágokhoz, növényekhez áthatja az egész létesítményt. Minden zeg-zug aprólékosan megtervezett, rózsafák, vízililiomok, fenyők, kálák, bármerre néz az ember rengeteg a látnivaló. A környékbeliek bejárnak a tóhoz a gyerekekkel sétálni egyet, szerelmes párok böngészik a lakatokon szereplő dátumokat, neveket.


Ezen az esküvőn használtunk egy új chili fantázia névre keresztelt rózsa fajtát is, isteni illata volt és hozta az ecuadori rózsáktól már megszokott fejnagyságot is.


A menyasszonyi csokrot Móni az ekrü ruha miatt fehér és ekrü rózsából kötötte, hozzá sikerült találnunk krémzöld orchideát ami teljes összhangot eredményezett a dekoráció színvilágával.

Rita

Nincsenek megjegyzések: