2009. márc. 31.

Gondolatok a bemutató kapcsán

Annyi műhelytitkot elárulok, hogy azért vívtunk ám Mónival a színeken és a kellékeken is. De a ki nem mondott egyezség köztünk annyi, hogy mindenki enged, ő pl. odavolt a nagy tündérért, és a mini befőttekért (utóbbi szerintem beteg egy dolog :)) én meg ragaszkodtam a mopszhoz (lehet ez se normális?!) szóval lett ez is meg az is.

Aztán ott álltunk a tavaly még megfelelő méretű műhelyben, ami mostanra már inkább a raktárbázis névvel illethető és vakartuk a fejünket, hogy úgy öntsük mindezt formába, hogy harmonikus is legyen, és látványos is, és meglepő is, és.....

A trendszínek használata nem kötelező! De lehetséges! És vonatkozik ez bizonyos divatos elemekre, részletekre. Ezt a bemutatót ötletbörzeként is használhatjátok, ragadjátok ki a legjobban tetsző megoldásokat.

A neten olvasgatva megdöbbenve látok olyan magyar blogokat ahol annyi a nagy ötlet, hogy letöltik a külföldi dizájnerek oldalairól a képeket és aláírnak néhány kommentet. A sok bejegyzés után meg látom az olvasók gratulációját az ötletekhez, holott inkább a szerkesztéshez kellene.

Az első év volt a dekorációs bemutatónkkal kapcsolatban a hagyomány kialakításának éve, ez a második már reményeink szerint a megszilárdításé. Emlékszem tavaly mikor már elment mindenki, hulla fáradtan, de nagyon feldobva ültünk , és Móni azt kérdezte: "és mit csinálunk jövőre"? Idén csatlakoztak hozzánk új partnerek, közülük kettő tavalyi Menyasszonyunk. Rengeteg az ötletünk, folyamatosan tanulunk. Van bennünk még jó pár évre való spiritusz :)



Rita

Nincsenek megjegyzések: