2010. szept. 1.

Esküvő dekorációs recept

Hozzávalók:
1 db ifjú szerelmes pár (esetünkben Barbi és Andris névre hallgatók)
2 lelkes dekoros
1 jó helyszín
továbbá: ananász, narancs, orchidea, zazu, protea, gloriosa, kroton levél, lampion ....
+ pár korty Pisang

Igazi trópusi hangulatot igyekeztünk kialakítani az inárcsi Bagolyvár étterem falai között.
Kellett az a pár fok amit ez a színvilág reményeink szerint emelt a hőmérsékleten, mert hűvös lett a hétvégére.
Az asztaldíszeket Móni ananászokba készítette (ez volt a 2009-es bemutatónk egyik slágere, a bejegyzéshez katt ide!). 
Miközben a karalábévájóval a kicsi golyókat kanalazgattam valahogy előkerült a régóta őrizgetett pár korty Pisang is, abszolút karibi volt a hangulat :)

 A gyümölcsök finom illata, élénk színei kiegészítették, sőt emelték a dekoráció színvilágát, hangulatát.

A menükártya, a villába helyezett ültetőkártya háttere speciálisan ide formálódott. 
Narancs és zöld színek kombinációjával készült a minta, megjelenítve a narancsot, a proteát ...


A főasztal díszhez hosszas keresgélés után találtunk rá a Zazu nevü rózsára, mind színei, mind fantasztikus mérete tökéletessé tette. 
Az asztaldíszek mindegyikébe került még sárga gloriosa is, amivel most találkoztunk először a virágpiacon.





Néhány lampion a tánctér felett és már szólt is a rumba.

Rita
forrás: www.kreativeskuvosziget.hu
helyszín: Inárcs, Bagolyvár étterem

Nincsenek megjegyzések: